Bortglömd

I dag blev jag bortglömd av min doktor, han hade glömt att jag skulle komma. Och till råga på allt fick jag lov att ta av mig byxorna oxå..
Men det hela slutade bra och jag blev återinsatt på Metrotrexat och förhöjd dos kortison till 3 tabl. Jag kommer att öka i vikt och bli uppsvälld men det är det värt.
Fick även piller för att sova gott. (då jag har värk)

Bara så ni vet statusen och jag är mkt mkt bättre! Härligt!

Om en vecka...Kommer min man att vara i extas och jag kommer att veta exakt vart jag hittar honom...

I nya semesterpärlan förstås!

Tack för er omtanke

Tack för alla uppmuntrande ord, det värmer! Så dålig som jag varit de senaste veckorna har jag nog inte varit sen Leo föddes.
Men i fredags kväll ringde frälsaren, en reumadoktor jag aldrig träffat och sa att jag kunde ta kortison över helgen och vips fick jag sova mer än en timme i taget.
Tyvär vaknade jag av att mitt ringfinger värkte och var rött/blått och det kliade så fasligt. Mina vigselringar hade ju suttit fast i över 3 v men de senaste 3 dagarna var de nästan orörliga så jag åkte in till guldaffären och de fick såga av dem tyvärr.
Inte något kul eller lätt beslut men vad gör man? Det var liksom fingret eller ringarna...
Nåja de blir nog fina igen och jag blir en aningens fattigare...

MEN nu är antibiotika kuren slut och jag går emot ljusare tider och mediciner, aldrig hade jag trott jag skulle bli så glad över några mediciner.

Kram på er alla!

SVT 1 ikväll

Spana in svt 1 eller Barnkanalen i dag kl 19. Då ska barnen i wild kids köra ponnytrav.
Värt at kolla in.

Summan av alla undersökningar

Vet jag int riktigt men proverna var inte bra så jag står på en Amimoxkur i all oändlighet känns det. Och till den två Brufen innan läggdax. That´s all och det gillar inte mina leder som strejkar hej vilt, särskilt på natten då man ska ligga stilla i sin säng och sova, nä då värker axlarna så man får rotera mellan mage, rygg och på sidan.
Och det gör djävulsk ONT. Ville bara berätta det ifall ni råkar stöta på mig och mitt humör inte är på topp.
För övrigt så är fötter och händerna svullna men det är jag så van vid så jag tänker inte riktigt på. Fast när jag skulle prova skor i lördags var det inte kul...

Annars är BÅDA barnen på dagis och jag har fixat lite jobb. Ska äta lunch och sen bege mig till travet och kvällens kurser. Skönt att komma iväg lite och inte tänka på sig själv för en stund.

Ha en bra dag!!

Sthlm

Visst ja, jag å Johan var en snabbis i sthm lör-sön. Lämnade febriga och hostiga barn hos mamma och pappa och åkte för lite avkopplng på tu man hand. Vi gick en sväng i affärer, satt på pubben och var på trevlig middag hos J´s kusin. skönt att komma iväg lite från all sjukdom.
Ladda batterierna lite.

Fortsatt upp och ner

Båda barnen hostar och är snoriga men Hugo är värst. Han har även feber på kvällar/nätter men är feberfri på dagarna. Så har det alltså varit av och till sean vi var i Säfsen med undantaget att han nu de senaste 3 kvällarna haft feber.
Själv är mina utslag nästan borta, kvar finns några röda pigmentfläckar som jag hoppas försvinner snart MEN jag är så otroligt stel i båda händerna så jag hoppas min doktor kommer med något jättebra förslag i dag efter 13 då han ringer.
Annars är det dags att jobba för mig efter lunch då J kommer och byter av mig. Denna vecka är det en massa aktiviteter på travskolan, endast i morgon tisdag är ledig så det är ingen bra vecka för barnen att vara sjuka. Men vi får göra det bästa av det hela för slen strålar utanför våra fönster och VÅREN är här!!

Nehe dax för mig att ta itu med all tvätt.

Kram

Uppdatering

Mina mediciner jag fick på VC här i stan ger bra effekt och utslagen har minskat något. Annars har jag varit hos reumatologen och där fick jag sätta stopp för alla mediner förutom de från VC. Mina nässelutslag kan bero på att jag var täppt när jag fick medicinen eller på att jag inte tål själva medicinen, min kropp har sagt STOP, det räcker.
Annars kan man vara "allergisk" mot själva viruset och på så sätt få utslag. Konstigt!
Men jag fick iallafall genomgå en rad undersökningar i dag, hjärt och lungröntgen, röntgen av bihålor och näsan.
Odlingar i näsan och svalg + 10 rör med blod. Att ta odling i näsan är inget jag rekommenderar, det är så himla obehagligt, man både gråter och nyser.

Men men nu är jag grundligt utredd och reumatologen kommer att anmäla händelsen till läkemedelsverket och så har han tills på måndag på sig att fundera ut vad som händer med mig i fortsättningen, för det lät inte som att han vågar ge mig mer Remicade.
Nåja det blir säkert bra, jag litar på min doktor som skrattade och tycker det är så kul när jag är där för att jag är så glad trots allt. Han skulle bara veta hur glad jag är när jag är hemma.....

Nej dags att inta sängen, godnatt

ps, glömde ju bort att båda barnen har nära 39 graders feber igen samt att Hugo spytt några gånger till nu i kväll....härligt!

DDDd

Som ni märker i mina inlägg saknas det DDDdddddd:n på många ställen. Det beror på att D-tangenten bara funkar när jag trycker riktigt hårt och oftast glömmer jag det och då är den inte med, så ni får låtsas att ni ser några D:n här och där....

Vilken härlig semester !

Vilken härlig vecka vi haft!
Eller nja kanske inte.... I lördags spydde Hugo ner skiduthyrningen, natten till söndag hade Leo feber. Jag var svullen fr knä till foten så jag gick till sjukstugan i lördags. Natten till måndag spydde båda killarna i sina sängar (endast slem) samt att Leo hae feber.
På måndagen hade han feber hela dagen. På tisdagen vaknae jag med feber och utslag över hela kroppen som blev värre framåt dagen så det blev en tur till sjukstugan där den manliga ambulanssköterskan trodde jag hade bältros så han skicka mig vidare till vårdcentralen i Sunnansjö 4 mil bort. Där fick jag veta att det var nässelutslag och jag fick en tablett som skulle värka ett dygn.
Jo tjena på natten till i dag blev det värre så jag ringde VC igen för ett nytt besök. Vi beslutade då att åka hem så vi tog sjukbesöket på vägen hem. Fick Betapre och samma tabl som igår.
Efter 3 tim får jag fler utslag och ännu mera klåda så jag kontaktar reumatologen samt VC här i stan.
Får komma till VC och får ännu mer Betapred som jag ska ta i 5 dagar, samt tavegyl och samma tabl som förut.
Ska till reumatologen i morgon, ev kan det hela har startat då jag hae början till en förkylning när jag fick mitt dropp sist.
På detta är jag och barnen förkylda och har hosta samt båda mina ögon är kladdiga + att jag fortfarane är svullrn i benet.


Detta är insidan av mitt knä, så ser jag ut över i stort sett hela kroppen, värst på rumpan!


Men trots detta har Johan och Hugo åkt lite skidor, vi har träffat trevligt folk, haft besök och njutit av solen då en ville titta fram.


Hugo åker lift och skior för första gången.


Duktig kille!


Leo i mina solbrillor


Hoppande i full munering


Mera hoppandePersonligen tror jag det är husvagnen som jävlas med oss, Adrian är sur för att den ska bytas ut...

Nä skämt å sido, det blir en resa att minnas och vi har jag varit lediga och alla 4 på samma ställe!

God natt!

Hej fr Säfsen

Sitter i mysiga husvagnen och lyssnar på P3 (ända kanalen som gick att få in), hör J läsa saga för barnen i bakgrunden. Utanför har mörkret lagt sig och jag skulle gissa att de flesta sitter och kollar på dumburken här på campingen.
Resan gick bra, vi stannade på Åsby fr en toast och var nog framme vid  15.30-16. Träffade då Leo´s dagiskompis som har säsongsplats här så vi var uppe i deras husvagn en sväng.
Vi har ätit middag och barnen busat i husvagnen och J diskat.
Själv sitter jag med benet i högläge, är svullen från knäet till foten. Slog i benet i måndags och så är jag ju lite vardags svullen men detta tar alla rekord. Folk tror väl att jag redan åkt skidor...

Vill bara avsluta med att tacka min söta syster som bor hos oss så jag varnar alla tjuvar, ge er inte på henne!!

RSS 2.0