Öm i rumpan

Av Vibträningen i går, roligare än så var det inte!
Vibträningen var helt ok, och det kändes rätt kul när hela kroppen typ skakade särskilt kinderna. Man stod på en vibbrerande platta och gjorde några enkla övningar och hela träningspasset tar max en halvtimme. Ska vara skonsamt för kroppen så det lär passa mig.
Ska troligtvis köpa 10 kort ch prova. Jag ska ju även börja dansa linedance, ska bli skoj. Jag, mamma, Elin och Nea ska testa en kurs på 10 ggr. Om jag hade onte från i går vågar jag inte tänka på hur det blir efter dansen...

Annars går vardagen sin stilla gång, eller stilla o stilla, trots att jag är arbetsökande har jag häcken full hela dagarna, hur kan det komma sig??? Och hur ska vi/jag hinna med allt när jag väl hittar ett jobb? Hjälp hur gör man?

I dag har jag jobbat lite, betalat räkningar och gjort kontrolluppgifterna, de ska rapporteras in till skatteverket nu. Sen väntar lite bokföring och vips så har jag nästan jobbat klart för Lucinakliniken, lite sorgligt men ändå skönt.

För övrigt har jag bokat Säfsen vid påsk, vi ska ta med vår kära husvagn och våra grannar och sticka i väg tors-mån vid påsk. Kul att ha något att se framemot.

Annars har jag och barnen även Idre strax, vi åker med mina föräldrar lör v 7 till ons v 8. Kul för dem att få uppleva lite snö och jag hoppas vi kan ta några skoterturer och se lite renar.

Och till sist så ska jag hämta min fina kökssoffa i morgon, den är klar i dag men jag har ingen som hjälper mig att hämta den så det får bli morgondagens projekt, kul att ha något att göra när barnen är hemma fr dagis.

På tal om dagis så ska jag för engångskull borsta håret i dag tills jag hämtar killarna om en halvtimme.
Dagispersonalen är van att se mig i rufsigt hår och mjukisar och i bästa fall en bh, men vad sjutton, har man 100 m till dagis och ska vara hemma resten av dagen, vem orkar då piffa till sig??? Inte jag iaf, är inte den piffiga typen.

Kram


Nyklippt o fin

Japp så är man nyklippt och fin, för endast 150 spänn. Klippte mig hos en elev och visst blir det lika bra om inte bättre för den vanliga frisören kollar ju ändå igenom håret efteråt och har man som jag ingen speciell frilla så gärna för mig.

Innan dess var jag på AF och träffade en jättebra handläggare som istället för att kalla mig 4-5 gånger gjorde allt på 1,5 timme, perfekt. Han beslutade att jag har rätt till lönebidrag av nåt slag, eller inte jag personligen utan den som anställer mig. Det kan varierna från jobb till jobb om man endast får matriellt ting i bidrag eller lönebidrag, fast jobbet får jag hitta själv men förhoppningsvis är det många som vill anställa någon när de får bidrag till lönen.

Så om någon behöver en trevlig, snäll och glad 2-barnsmamma så hojta bara till, här har ni mig!!

Nä dax att hämta kidsen fr dagis, kram kram

Dålig på att uppdatera

Fy vad jag blivit dålig på att uppdatera, men det är tyvärr inte lika roligt längre samt att jag har tusen saker i huvudet just nu.
Men livet här rullar på, barnen är på dagis och J jobbar. Jag letar jobb och ska äntligen få träffa en handläggare fr rehab-gruppen på tisdag och diskutera vilka möjligheter som finns för min del. Hoppas på praktik för att utröna om jag kan arbeta heltid/halvtid etc.
Är just nu inne i ett skov vilket innebär att jag är stel i ena axeln, svullen i händer och fötter. kan inte gå inne utan topplor eller inneskor. Som en gammal tant med andra ord...

kram så länge

Julgransplundring

I går em hade vi julgransplundring, eller jag och min bror klippte ner granen först för den barrade så mkt och vi dansade sen runt bocken istället.
Vi hade fullt drag runt bocken, Jögga kom med Ebba och Moa, Leo & Hugo och deras mormor och morfar, moster och Jimmy och Nea, morbror och Max.
Efteråt fikade vi alla och de flesta fick den välbehövliga påsen efteråt, fylld med både nyttiga och onyttiga saker..

Jag tror vi vuxna hade roligast faktiskt, barnen var mer intresserade av påsen och fikat..Tur det bara är en julgransplundring om året, var svettigt att dansa.....

Utlovade bilder

Ska lägga upp lite utlovade bilder fr nyår och vår camping i Malmköping.


Killarna i sin nyårsoutfit, dock inte på bästa humör.


Leo med sitt "horn".


Badande tjejer


Badande killarBarnen leker i servicehuset på Malmköpings campingGrabbarna leker med tågbanan i husvagnen.


Snöiga barn.


Snöig husvagn

Ingenting och allting

I dag känns det som jag inte fått något gjort alls, sitter bara och drömmer mig bort på några olika internetsidor. Har iaf plockat undan lite och tvättat en maskin och kollat upp en massa datum för när det sista på jobbet ska vara gjort.

Ska strax hämta barnen och sen ska vi ha julgransplundring, fast granen barrar så otroligt mkt så jag måste nog städa bort den först, vi får danska kring själva foten...

Kram kram

Back to the normal...

Jaha då var vi tillbaks med dagis och jobb och jobbsökande igen. I dag är första dagen för barnen på dagis och det gick inte bra att lämna dem, Leo var så jätteledsen och bara grät och grät. Jag hörde honom snyfta när jag gick, inte kul alls.
Men jag hoppas och tror att han leker för fulla muggar just nu.

Själv ska jag fixa med nya bänken jag köpte i går och sortera tvätt, plocka ur diskmaskinen och göra sånt man inte hinner när barnen är hemma. Kolla om jag hittar nåt jobb att söka också.

Kram så länge

nytt år, nya sjukdomar

Hej,

var ett tag sen jag skrev nu. Vi har hunnit fira nyår på Alprosen, lika mysigt som vanligt och jag premiärbadade i deras tunna. På nyårsdagen åkte vi till Malmköpings camping med husvagnen och lyckades pricka in de kallaste dagarna hittills på vår test med vintercamping. Men vagnen höll måttet och vi hade 21 grader i den. Tror termometern visade -22 som mest då.
Där myste vi mest i vagnen, lagade mat i det urfina servicehuset, barnen åkte pulka och jag, P och lilla Tilde besökte Lager 157 och shoppade lite.
Vi åkte hem på söndagen och direkt till S-näs för att fira I som fyllt 3. Efter det hem för att få besök av Melker och hans föräldrar, var väl typ 2 år sen vi sågs sist så det var kul.
På måndagen fick Hugo feber igen och natten till tisdagen var det Leo´s tur. Sen har det varit upp o ner med febern men just nu är de feberfria.
I tisdags var vi upp till mitt jobb och J flyttade servern och deras datorer eftersom de stänger nu. Vi hade en lite gnällig Hugo med oss medans mamma hade en febrig Leo här hemma. Ville inte att hon skulle behöva passa två febriga o gnälliga barn.
Onsdagen bjöd på div ärenden som man aldrig fått gjorda och det var skönt.
I dag jobbar J igen och barnen som är lättantändliga kollar på Dora då de inte retar varandra.

Återkommer med mer detaljer och bilder fr campingen och nyår. Ville bara säga hej så här flera dagar in på nya året.

Kram kram

RSS 2.0