BilderLeo´s favoriter Snöleoparden


Härligt med småregn på Kolmården!Mamma & söner vid den gamla borgen vid Näs på Visingsö.Hugo i fängelsehålan vid borgen (eller var det skitrännan??!)Husvagnen vid Gränna StrandenscampingHärlig solnedgång över Gränna

Uppehåll!

I dag är det äntligen uppehåll men det båser och är cirka 17 grader. Johan & Hugo är på systemet medans Leo kollar på tv och jag sitter här vid datorn.
I em/kväll kommer fam F och det ska bli kul för barnen att ha några andra att leka med, de slåss nästan hela dagen och retas så det ska bli skönt.
Får se hur länge vi stannar här, kanske drar någon dag tidigare mot High Chaparall, beror på vädret. Annars är planen att anlända H C på torsdag då vi ska möta upp fam L & Fam CC för några skojjiga dagar på High Chaparall.
därefter är det dags att sätta sprätt på de sista semesterpengarna i Ullared, precis som det ska vara!!
Semestern ska sen avslutas med 30-års fest utanför Järna, en perfekt avslutning!!

Kram

alkohol bra mot reumatism

I SVD kan man i dag läsa att alkohol är bra mot reumatism, synd då att jag inte är storkonsument av den varan..
Fast det är väl aldrig försent att bli....

Annars sitter vi på Grännastrandens camping och regnet öser ner. Vi har i dag gått de 700 metrarna till grännas huvudgata och sett lite polkagristillverkning och barnen fick förstås varsin klubba. Jag kikade i några små krimskrams affärer, vi handlade mat och gick hem. Spännande dag!
Barnen kollar på Bolt och jag försöker surfa på ett slött när och Johans är orolig över elkostnaden så han är i receptionen och kollar läget. De har nämligen elmätare här och man betalar alltså för den ström man gör av med.

Nu slåss barnen så jag ska rycka in och reda upp.
Kram

Snart så..

Är husvagnen packad, alla kläder rena och huset städat... nja inte riktigt än då!
Först ska vi åka och hälsa på lilla söta Visse som så olyckligt skadade sig i hagen igår och fick opereras på Strömsholms Djursjukhus.
Visst är det gulligt!
Visse och Hugo för några år sedan.


Snart semester!

Jag har snart semester och det ska bli sååå skönt. Just nu jävlas min reumatism med mig så jag kommer knappt ur sängen och än mindre upp för trappen. Är så himla tråkigt att gå och lägga sig med värk och dessuom vakna med dubbel värk, just nu hatar jag verkligen detta!
Det hela resulterar i att jag lägger mig på soffan och är tjurig medans barnen får roa sig bäst de vill, men nu efter nån timmes vilan utan resultat är det bara att masa sig upp och börja röra på sig, för jag blir ju bättre genom att röra mig fast det tar emot. När jag jobbar måste jag ju iväg så då kommer jag igång snabbare men som i dag då jag ska jobba i kväll och jag vet att vi kan vara hemma, ja då kommer slappsidan fram. Inte bra!

Ska rivstarta med att plocka ur diskmaskinen och sortera tvätt, sen lunch och därefter måste jag göra nåt med killarna.
I går var vi i stan och hämtade ut mina vigselringar (dyrt) och sen badade killarna i Ärla med moster och Jimmy, tur de har en moster som gillar att bada för jag gillar verkligen inte att bada.


Ikväll är det ponnyridning som gäller och på torsdag ska jag städa lokalen, därefter är det 3 veckor med husvagnen som väntar! Semesterrutten är bokad och det ska bli så skönt för oss alla!


Sommar!!

Sommaren har varit här ett antal veckor  och det är helt ljuvligt. Men jag har verkligen haft fullt upp, har knappt hunnit andas eller tänka. Men nu börjar jag få in rutinen på lägerveckorna och det flyter på.
Arbetar en vecka till med läger och sen blir det en soft vecka med lite småfix.
Och sen bär det av mot Kolmården, Jönköping/Gränna, High Chaparall och sist Ullared innan vi landar på en 30-års fest, kan man avsluta semestern bättre???

Ha en trevlig helg och sommar!!

Jag har badat!!!!!Bildbevis!!!

RSS 2.0