En bra dag trots snö/regn och rusk

I dag ville L ta på sina snökläder så efter lunchen begav vi oss 3 ut i våra "snökläder" dvs galonisar o stövlar och jag i seglarjacka + överdragsbyxor.
L som oftast inte vill gå ut var helt överlycklig över det som kom ner från himmlen, jippi skrek han och sprang och hoppade o hade sig. Gulligt att se!
Sen sa han till moster o J som kom senare på kvälen att det var jul nu eftersom det snöade..

Vi gick en sväng i rusket och då mötte vi pappa J som kom hem fr jobbet. Han slängde i sig lite lunch och sen skjussade vi honom till stan - han skulle bowla och äta med jobbet - hoppas han inte kommer hem lika sent som förra gången ...

Moster & Ji var här och vi åt kebab, kycklingkebab som både jag o barnen gillar, man får faktiskt synda ibland..
Sen följde jag med till stallet och fodrade medans Ji lekte o busade med killarna.

Efter det följde en lååång nattningsprocess, från cirka 20.45 till 22.20 då H somnade. L somnade vid 22. Eller processen var kanske inte så lång med tanke på tidpunkten men jag är rätt nöjd över mig själv, de sover nu sött i sina egna sängar!
De har börjat sova bättre och i natt vaknade de 2 gånger var, hoppas de bara vaknar en gång var i natt och det efter att J kommit hem...fast han är väl inte så lättväckt då kan jag tänka mig....

I morgon är det V75 och jag ska vara en snäll flicka och hjälpa mamma med lite ponnyridning och körning. Är det dåligt väder får killarna vara hemma hos pappsen, annars kanske de får välja med en sväng, men då är det nog morfar som råkar ut för att passa dem om jag ska gå ponnyridning.
Vi får helt enkelt se!

Kram kram

Fler bilder

Sitter o kollar lite bilder på min dator, har inte så många, de flesta finns på J´s dator och nej jag kan inte framkalla dem själv, dåligt jag vet men jag SKA lära mig så jag kan visa er bilder på min värld och mina underbara barn!


L myser i vagnen vintern -05.



Julkortet vi använde 2005

Fixa & dona

I dag gick det superbra att lämna barnen, dock var L lite ledsen då han hittade en pinne utanför dörren som han inte fick ta med in för mig, men annars gick allt och H t o m  vinkade hejdå åt mig.

Jag själv har börjat skriva på min artikel till tidningen husvagn & camping och betalat en massa räkningar både privat och till jobbet. Sen har jag ringt a-kassan och frågat var mina pengar tagit vägen, det visade sig att de satt in dem på vårat servicekonto (huslånskontot), och där kan jag inte röra dem ju...men det var bara 1500:- denna gång så då slipper jag föra över så mkt själv.

Sen har jag skrivit in mig på Manpower och sökt ett jobb där. Dock i kungsör men snart är jag beredd att pendla lite faktiskt.

Efter det har jag ätit 2! Gorbys trots att jag verkligen hatar dem, smakar inte alls gott men är man hungrig så är man..

I dag skulle jag ha fått min nya spruta men de hade glömt bort mig! Läkaren hade glömt att skriva recept och sköterskan glömt att ringa så det hela blev uppflyttat en vecka. Gör inte mig nåt precis.

J blir avtackad på sitt gamla jobb i dag och i morgon ska han bowla och äta med nya jobbet. I morgon ska alla ut tror jag, J ska ut, min syster ska ut, L ska ut och mamma o pappa ska på nån show i munktell i samband med v75 i helgen på sundbyholm. Min bror ska jobba och N ska hem så kvar blir jag o syrrans sambo J, vi får väl hitta på nåt vi då!!

Ska strax hämta kidsen från dagis, sen ska vi gosa och kolla på Dora, har lovat det tyvärr! Vi får väl försöka ta oss ut i kylan en sväng oxå...

Kram kram

Gamla bilder...

Ebba & Leo julen 2005

L & E julen -05. Kärlekspar redan då!!

Arbetsförmedlingen..

Vad gör dom egentligen??

Var där på obligatorisk träff i går och då fick vi lära oss hur deras datasystem fungerar och hur de matchar jobb mot oss arbetssökande.
Det fanns en knapp som hette "matcha" behöver jag säga mer???

Kram kram

Jobba sthlm

I torsdags o i dag har jag tagit tåget till sthlm för att jobba. Usch, inte alls kul att åka tåg och sen buss. Tog mig 2,5 timme från dörr till dörr enkel resa!! Och i dag var tåget 45 min sent utöver detta.

Men men för att bara göra det så här ibland går det bra fast det kändes konstigt att vara ifrån barnen sön-mån (ullared) och sen åka när de sov i morse för att sen komma hem vid 19.20.

Och i morgon ska jag till obligatoriska mötet på AF. Men sen får jag äntligen vara hemma o pyssla lite med mina nya inköp..

Kram kram

Ullared!!

Äntligen!!! Har nu shoppat i ullared för 2:a gången detta år. Blev en lång bilresa ner (eller upp) och bilen la av helt plötsligt på motorvägen men pappa var iskall och styrde in til kanten och sen startade den igen..Mysko!

Kom till Ullared 22.45 då vi dök i säng i mkt fina stugor, och billig stuga dessutom 550:- för oss alla 4. Sov dålig så klart, varför gör man det när man äntligen har chans att sova hela natten?

Sen upp halv 8, frukos och iväg till varuhuset. Shoppade en del julklappar och presenter åt kusiner och barn som fyller år snart. Blev även en fin kudde och några filtar och lite kläder åt mig själv.

Därefter åkte vi till Anderstorp och hämtade 2 handikappsvagnar innan vi styrde färden hemåt. Var hemma vid 20.30.

Kul att komma hem till barnen o sambon, har längtar massor efter dem.

Fest i s-näs

Vilket party! Håll igång hela natten och roligt var det, tack!

Fast man var bra trött dagen efter men det är en annan historia.....

Vinn en fin Thilde elefant

Var med och tävla om en av dessa fina elefanter på Barnshoppingbloggen.se.



Jag ska tävla, kanske jag kan vinna en åt barnens kusiner.


Besviken

Måste bara säga att rekryteringsmässan var en stor besvikelse! Bara bemanningsföretag som bara ville att man skulle registrera sig på deras hemsida. Ingen hade knappt tid att prata med dig.
Men jag pratade med många och delade ut nästan 10 ex av mina PB och CV. Hittade ett jobb på Malta som receptionist. Man fick gratis boende och fast lön - jag drar! Med familjen förstås..

Men det är ju på tok förtidigt att avgöra om mitt slit gett resultat eller ej.

Måste sova, ska åka till sthlm och jobba i morgon tyvärr då uppkopplingen fortfarande inte funkar.

Kram kram

Har en gullig sambo

Måste bara berätta att min sambo är så otroligt snäll, han hatar verkligen sprutor och blir alldeles svimfärdig, ändå hjälpte han mig att trycka på sprutan i dag då jag blev lite ledsen och ville skita i allt.
Tack, det värmde att du tog dig mod att hjälpa mig! Älskar dig!

Ullaredsresan bokad!

Redan på söndag bär det av mot Ullared, har tänkt handla de flesta julklapparna där. Får se om jag lyckas.
Fast jag har redan tjuvstartat med att köpa en första julklapp i dag, åt min älskade syster från mina småkillar. De älskar monster över allt annat! Moster moster brukar H skrika och så öppnar han ytterdörren och kollar om hon är utanför.

Har ägnat mycket tid åt att göra ett cv och ett brev tills rekryteringsmässan i morgon. Jag bara ska lyckas skaffa mig ett jobb. Ser fram emot att kunna träffa och få prata med företagen som behöver arbetskraft. Mkt fördelaktigare än att bara skicka in cv och brev.

Men innan mässan ska jag hjälpa syster i stallet en snabbis. Barnen kommer att vara på dagis till halv fyra då J kommer hem. Men det går nog bra att de är där lite längre i morgon.

På lördag ska vi på kombinerad 30-års/inflyttnings och hejdå fest. Ska bli superkul, längtar!

Kram kram


Pessimist eller optimist?

Min doktor frågade mig i fredags om jag är pessimist eller optimist. Det fick mig att tänka till för jag ser mig själv som en glad och positiv tjej men på senaste tiden har jag känt mig allt annat än glad och positiv.

Eftersom jag blivit sämre hade jag tre val:
 Ta en spruta varje vecka
Ta en spruta varannan vecka
Få dropp var 8:e vecka

Jag tar ju redan en spruta varje vecka så då valde jag en spruta varannan vecka, så jag kommer att ta Metoject varje måndag och Humira eller Embrel varannan vecka. Sen kommer jag att fortsätta med Folacin, Kalktabl, Prednisolon (kortison) och vid behov Arcoxia. Varje dag!!!!
Känner mig som värsta pillerburken och kan inte låta bli att undra vad allt detta gör med min "lilla" kropp.
Mår illa bara jag tänker på det!
Men men, hjälper det är vi ju alla glada!

Kram kram

Tävling hos Camomillan

Denna kroken kan bli din! Tävla hos Camomillan och vinn!


Godis är gott

Sitter här och moffar godis och salta pinnar. Har varit en bra dag i dag, vi har gått på långprommis med fika i skogen. Sen har barnen lekt med farmor och farfar medans jag jobbade en liten stund innan uppkopplingen försvann.

J lagade god middag med thaisoppa som förrätt och sen goda cevapici biffar m klyftpotatis och tzatziki. Smaskens!

Efter det erbjöd farfar sig att lägga Leo så jag har bara suttit här och och käkat snacks o kollat på dansbanden och sing a long och slutligen stjärnor på is.

Nu ska vi kolla på lite semesterbilder innan sängen väntar.

Kram kram

Trött

Är supertrött och känner mig stressad.
I går fyllde min pappa år och jag var där själv med barnen då J var tvungen att jobba. Barnen o jag kom hem vid 20.30 och då gav jag de medicin, borstade tänderna och smörjade dem och tog på H en ny blöja.
Sen bestämmde L att vi skulle mysa därnere och titta på Dora och eftersom det inte är dagis på fredagar så kunde vi ha det lite mysigt. Vred upp tv så L kunde ligga i sängen där nere o kolla.
Men tyvärr så började H att krångla, han skulle absolut inte ligga och gosa (man kan ju somna då) så medans L låg snällt o kollade härjade H runt. Tillslut ville han kolla på Pippi så han fick titta på datorn i min famn.

L somnade vid 22 men H var envis så kl 23.45 somnade han äntligen. Han skrek pappa hem hela tiden och sen var han så trött så ögonen var stängda men så fort han höll på att somna skrek han igen...

J kom hem kl 03! Och åkte till jobbet vid 8 igen så honom har vi inte sett till så mkt.
Sen vägrade H sova i dag men tillslut gick L och jag ute med honom så nu sover han i vagnen, ska strax väcka honom. Skitsamma att han sover sent, orkar bara inte..

Har även varit hos doktorn i dag, mer om det senare.

Ska vila lite inna jag ska dammsuga o torka golven inför helgen då svärföräldrarna kommer.

Kram kram

Grattis morfar (pappa)

Grattis morfar ringde L och sa i morse, han är så gullig. H hade övat på grattis men när väl morfar svarade ville han bara fråga efter mormor. Barn är för söta!
L längtar tills i eftermiddag då han ska gå och ge morfar present.
De målade fina teckningar i går med vattenfärger så morfar blir nog glad.

Kram kram

Ännu en objuden gäst

Nu har vi totalt fångat 3 fula äckliga möss under diskbänken, undra var de tar sig in?? Får undersökas i helgen. Barnen tycker i och för sig att det är kul att titta på "råttan" men jag är inte lika förtjust.

I dag var H bara lite ledsen när vi gick till dagis och väl där log han och gav nappen till en i personalen men sen när jag skulle klä på honom började han skrima mamma och hem igen.
Men igår hade det gått rätt bra och när jag hämtade dem så spelade de apa så jag tror H tycker det är roligt på dagis innerst inne. L gillar att vara där det vet jag. Men nu kommer de att vara hemma ända tills tisdag igen och då får vi börja om igen...
Då går det säkert bättre!

Kram kram

Tokig..

Blir tokiga av att läsa andras bloggar, Alla verkar ha det så otroligt fin hemma så man blir ju inte lite avis.

Men vårt hem kommer snart oxå att vara det där fina fast jag inte är en fena på inredning men det är ju sååå kul att kika runt och drömma, eller hur?

Kommer att avsluta dagen med en jättefin kudde man kan vinna, måste ha!!

Må bästa man/kvinna vinna!

Kika in så får ni se!

Tusen idéer och en fröken


Vinn vinn vinn på Granne med Selma



Mycket tävlingar blir det nu, men denna var ju så himla söt, och vem vill inte ha paket av tomtefar?

Kolla in här så får du se mera fina saker.
 (Kolla noga Camilla)

Underbara smycken

Ta en titt på dessa otroliga smycken som man dessutom kan vinna!!
Klicka er vidare här.





Lycka till!! Självklart är jag med o tävlar.

Hjälp mig vinna en fin rosa telefon!

Detta gör ni genom att bli medlemmar på gratismakeup.se.
Använd denna länk: gratismakeup

Ni kan själva tävla genom att värva fler medlemmar.

Kram kram

Lilla H superarg/ledsen i dag

I dag var värsta dagen hitills, H började skrika: hemma i en kvart innan vi skulle till dagis. Han skrek och slet av sig kläderna och jag fick tillslut tvinga honom att klä på sig och bära honom till dagis. Väl där skrek han ännu mer medans jag tog på honom galonisarna. Tur att L var medgörlig och hjälpsam i dag. Han skulle på skogspromenad med frukt och sittunderlag, sittunderlaget var viktigt så han tog med sig båda två....Han är för söt.

Nåväl så berättade personalen att H varit lika arg i nästan två timmar på dagis igår och att de inte kunnat lugna honom helt. Men att när han är ledsen kan de trösta honom men är han bara arg så går det inte lika bra.

Inte så kul att lämna honom när han bara skriker hem och mamma men jag litar på personalen att de gör sitt bästa och jag vet ju att han är väldigt envis men jag går ändå hem och gråter en stund efter lämningen.
Nån mer som är som jag??

Kram kram

Dagens goda gärning

Köpte ROSA disktrasor i dag till förmån för cancerforskningen, jättefina och inte var de dyra heller.

Men tyvärr var den fina kistan redan såld, en tjej hade mailat affären i går kväll och sagt att hon skulle ha den, typiskt va?! Men jag är inte den som ger upp så lätt så jag, mamma och min älskade syster tog en sväng till Pingstkyrkans second hand och där fanns tre kistor, dock bruna men jag bestämde mig för att inte köpa någon av dem. Har två triumfkort ang detta. Återkommer.

Köpte dock lite nya fräscha blommor i dag, alltid kul med lite nytt.
Annars har allt rullat på, barnen på dagis och sen lite Dora tittande för L´s del så han varvar ner efter dagis. Sen lekte vi alla tre med byggare bob tills det var dags att fixa mat då kom Dora på igen. Försöker begränsa tv-tittandet men det är nästan ett måste att ha tv på när jag ska laga mat, annars slår de ihjäl varandra. Är tv på kan L sitta där medans H hjälper mig med maten, han gillar att hjälpa till och duka etc.

I dag var H envis när han skulle sova, det tog 1,5 timme innan han slocknade. Storebror däremot sov vid 20,15 och det är nog rekord.
På tal om rekord så sov L hela natten i sitt rum själv utan att vakna igen i natt och H vaknade en gång och sa sova täcke och fick täcket och somnade om tills 7 då han kröp ner hos mig och sov sedan till 8,15. Duktiga pojkar!!

De är helt underbara på olika sätt, L är lugn och förståndig medans H är väldigt rörlig och busig av sig. Det roliga är att H börjar prata mer och mer, han kan vad alla byggare bob maskinerna heter!

Dags att kolla runt på ams för att se om det finns nåt ledigt jobb att söka innan sängen väntar.

Kram kram

Tävling på barnshoppingbloggen

Barnshoppingbloggen har en tävling just nu där du kan vinna detta fina påslakarn till vagn/vagga.

Fotot kommer från barnshoppingbloggen.
Klicka här för att komma till tävlingen.

Lycka till!

Sprutor..

Jag hatar sprutor nu för tiden!  Trots att jag tagit sprutor på mig själv i snart ett halvår är det inte alls kul. Mår illa varje gång jag vet att snart är det dax igen, tur att det bara är en gång i veckan.
Men blodprov som jag tagit i dag är inga problem, vet inte varför riktigt för stick som stick men då slipper man göra det själv.

Har även varit en sväng på AF i dag och där händer det absolut ingenting! Jo det var en tjej från bemanningsföretaget Work Agent där som jag pratade med men de hade inga jobb inom receptionist eller kundtjänst tyvärr.
Väl på plats på AF la jag märke till en märklig sak - först får man stå i kö för att prata med de i "kundtjänst", sen blir man uppskriven på en lista och får vänta ännu längre för att få prata med en handläggare. och medans jag väntade var det typ 30 människor till där och INGEN gick fram till tjejen fr Work agent, tillslut kom en som jobbade på AF och gick runt till alla för att säga åt dem att gå och prata med henne och då reste sig EN kille och gick dit och då gick det upp för mig att vissa människor vill absolut inte arbeta- för vad är bättre än att själv få en pratstund med någon som förmedlar jobb??
Men eftersom jag pratade med henne måste jag ligga bra till rent statistiskt sätt...

Och medans jag var där klippte sig L, så nu E är han snyggaste killen i Hällberga som han själv säger...
Sen gick jag o barnen till H&M och köpte cars mockasiner åt L, fanns inga åt H så han är jättearg.

Och tillsist gick hela familjen och åt på grekiska rest Athena- allt för att hedra Fam CC som är i grekland, vi tänker på er!!
Blev en lugn lunch då H sov...(han fick en hamburgare i bilen hem)
Sen har jag jobbat med bokföringen hema em, ligger lite efter så att säga....

Nu är jag trött och sla krypa ner i sängen för i morgon ska jag åka hit
och förhoppningsvis handla denna fina kista för att ha som soffbord..Foto Drömhem - gammalt&nytt
Foto: Drömhem gammalt&nytt

Visst är den fin??

Ippie

Ippie säger H när han får ringa till mormor, han bara älskar sin mormor och det är jättebra då det annars är morfar som är den stora favoriten.

Helgen blev allt annat än lugn, J har målat hela trappen och räcket och staketet eller vad det nu heter. Kvar är grinden ner bara. Lördagen bjöd på trist väder på fm så jag försökt hålla barnen borta från målarburken men H lyckades ta sig dit ändå..
På em/kvällen tog mamma barnen en stund så J kunde måla i fred och jag lagade potatisgrätang med helstekt fläskfilé och sallad, smarrigt värre!
Söndagen bjöd på strålande sol så jag och barnen åkt till stallet och guldklimparna red en sväng på varsin häst. Tanken var att jag skulle gå med dem en och en med H är inte så tålmodig så han skrek rida rida rida tills mormor gav upp och hämtade en häst åt honom också. Tur att det finns några att välja på.....

Efter det åt vi lunch och J & H gick sen ut o fixade i trädgården tills även L ville gå ut. Då passade jag på att vila en stund, var jättetrött trots att L faktiskt sovit hela natten i sitt rum helt själv!! Men jag sov dessto sämre eftersom jag sprang in och kollade så att L andades, hönsig man är, men vi är ju inte vana med en sådan sömn och då måste det vara nåt fel - men det var så klart inget fel.
Tyvärr var det en engångshändelse för i natt vaknade han tre gånger, sen gav jag upp o la mig där.. fattr inte hur andra kan orka gå tillbaka om och om igen, jag somnar alltid efter några gånger.
Sen på söndagskvällen blev vi bjudna på smörgåstårta av grannen då de haft dop och fått lite tårta över. Är inte så stort fan av s.tårta men den var helt ok, inte alls så kladdig som vissa kan vara.

Ja det var helgen i stora drag, ska framkalla lite bilder så Ebba får se sin fästman lite oftare. Kul att prata med er och synda att du L duschade just då.

Kram kram

Ett försök med bilder

Mins killar!Visst är det gulligt!

Halt bord...

Jaha i dag regnar det och L är fortfarande hemma fr dagis så vi ska ha ännu en lugn dag hemma. I går var L & jag en sväng till apoteket och hämtade nya sprutor till mig och sen handlade vi lite på coop, fyndade faktiskt jättefina carsmöbler åt killarna att ha med i husvagnen för 199:-.

I går var det "Bonde söker fru" jag bara älskar det programmet. (Är ju lite bonde själv..) Önskar ibland att mamma o pappa skulle haft kvar gården med alla kossorna så att mina barn fick växa upp på landet. De växer ju upp på landet ändå kan man säga bland hästarna men det är inte riktigt samma sak. Men man får vara glad för det lilla.

Sen kollade vi på det där fettprogrammet, det var det vidrigaste jag sett, fy....

Måste bara berätta vad H gjorde herromdagen, L åt frukost och jag passade på att springa ner i källaren för att slänga in en tvätt och när jag kom upp hade H tagit lätt&lagom paketet och brett ut allt smör på v.rumsbordet och körde omkring med en macka där.. Blir tokig på allt han tar för sig.. Måste börja fota alla hyss så att ni kan få se.

Torsdagar känns numera som fredagar eftersom L & H inte är på dagis på fredagar utan vi gör vad som faller på men nu efter några sjukdomsdagar vill jag verkligen hitta på nåt i morgon, men tror inte L pallar med nåt avancerat.

Sen har vi en lång att göra lista inför helgen:
Målar klart hallen (J målade med fel färg förra helgen)
Sätta upp vajern o tyg i H´s rum
Sätta upp blomschablonerna i v.rummet
Fixa lamporna i H & L´s rum
Hyllan i H´s rum
Sen måste jag jobba eftersom jag inte kunnat göra det i veckan, både journal, provsvar o bokföring.


Jag har även en egen lista jag ska utföra så fort jag blir klar med allt mitt jobb:
Rensa H´s kläder
Rensa mina kläder
Städa kontoret
Köpa blommor
beställa fr Jotex
Ullared

ja listan kan göras lång.

Nu ska jag mysa lite med L som kollar på Dora.

Kram kram

Trött....

Som vanligt en jobbig natt, fast jag tycke r mest synd om L som hostar och hostar. Men jag sov bra från 22-24 för jag provade att stoppa i öronproppar och det funkade tills kl 24 vaknade av att H skrek vatten vatten. Trodde att J var där inne men han hade somnat hos L så jag trevade in i mörkret och gav vatten och sen väckte jag J som fick lägga sig därinne sen kröp jag ner i min säng igen men L ropade ganska snart så det blev det gamla vanliga att sova hos L.

Men i morse fick jag väcka H vid 8.10 medans jag lät L sova vidare. Efter en stund hörde jag L ropa- Pappa pappa du får inte ställa dina skor på min matta...
J hade ställt sina inneskor på L´s matta och det var inte populärt..

I dag gick det jättebra att lämna H på dagis själv, han riktigt strålade när vi skulle dit och då värmer det i hjärtat att man vet att han trivs.

Ska försöka jobba lite medans L kollar Cars men anslutningen till jobbet funkar inte så jag får ringa några samtal.

Ha en bra dag!
Kram kram

Ont i huvudet men glad

Är lite extra glad i dag trots att L är sjuk och jag inte sovit på tre nätter eftersom jag ligger brevid en hostande L.
Jo jag är glad för att min kompis P har ringt i dag, det var väll ett år sedan vi sågs sist och inte pratar vi var dag heller. Hoppas jag får tillfälle att åka dit snart så vi kan snacka lite skit och gamla minnen.

Annars har L varit hemma fr dagis och lilla H varit på dagis själv och i dag klarade personalen av att söva honom så jag hade en sovande kille när jag skulle hämta honom, duktiga H!
Men medans han var där så har jag försökt att jobba lite mellan varven, inte så helt enkelt med en sjuk kille som skriker på mamma stup i kvarten men lite jobb hann jag med. och sen på em kom min snälla far för att försöka passa barnen så gott han kan med en skena på benet och då slutade uppkopplingen med jobbet och jag kunde inte skriva några journaler ändå, typiskt eller hur?

Så då passar jag på att skriva några rader i bloggen istället medans han försöker leka med killarna i L´s rum.

I dag skulle vi ha storhandlat men jag orkar helt enkelt inte så J får handla själv medans jag leker med barnen.

I övrigt väntar jag på remisser för att ta blodprover för att sen få komma till min reumatolog för att få ev ny medicin och annat skoj......Frändringarna var inte så illa som jag trott men de skulle inte ha ökat alls kan man ju tycka..

Nä får skriva mer ikväll om jag orkar.

kram kram

Dödstrött...

Är helt slut känns det som efter allt för många kvällar och dagar själv med barnen (får man säga så??.) J har varit borta mycket och igår kväll kom han med 23.30, första dagen på nya jobbet, det bådar inte gott för framtiden, han bytte ju jobb för att vara hemma mer med oss! Men i dag kom han hem innan 16 så jag ska inte klaga.
Bara det att barnen varit sjuka denna vecka och lite mer gnälliga etc och i gåt somnade de inte förrens 21.30 och då framför tv:n i källaren tittandes på pippi. Tur att vi har sängar lite varstans för vi sov hela familjen där nere i natt för inte orkade jag bära upp barnen när de väl somnat - väck inte den björn som sover....

Och i dag var de lite extra trötta så H sov nästan 2 timmar i sängen därnere, han har nog inte somnat inne sen han var nyfödd.

L har fått en ny hobby och det är att hoppa från soffan och sängen ner på golvet, en bedrift mångabarn klarar men L har aldrig varit den "aktiva" typen så det är jätteroligt att se när han hoppar och har sig. H däremot gör en massa kullerbyttor och slänger sig hej vild hur som helst, han tror att vi alltid finns där för att ta emot honom vilket inte är fallet så i dag har man åkt med huvudet före ner i golvet från soffan några gånger och i går hoppade han från mammas barstol och rakt ner.. Knäppis ..

Nu ska jag borsta tänderna och sova och klockan är bara lite över nio...
I morgon ska vi på shoppingrunda och köpa lite färg och en toastol etc så vi kan fixa gästtoan som varit trasig länge länge..

Kram kram

Dålig dag...

Fick brev av min reumatolog i dag där jag fått svar på röntgen jag tog förra veckan.
Tyvärr hade mina förändringar blivit sämre i hö hand och det hade uppkommit nya både där och i fötterna, skit skit säger jag bara. jag som trodde de stannat av då mina prover är jättebra sen jag började med sprutan.

Tänk att ett litet brev kan förändra så mkt! Blev riktigt ledsen men L har tröstat mig med vindruvor och genom att blåsa på häderna och fötterna ...älskade unge, han är underbar!

Den andra busungen sover i vagnen eftera tt vi varit ute i regnet en sväng alla 3.

Kram så länge

RSS 2.0