nytt år, nya sjukdomar

Hej,

var ett tag sen jag skrev nu. Vi har hunnit fira nyår på Alprosen, lika mysigt som vanligt och jag premiärbadade i deras tunna. På nyårsdagen åkte vi till Malmköpings camping med husvagnen och lyckades pricka in de kallaste dagarna hittills på vår test med vintercamping. Men vagnen höll måttet och vi hade 21 grader i den. Tror termometern visade -22 som mest då.
Där myste vi mest i vagnen, lagade mat i det urfina servicehuset, barnen åkte pulka och jag, P och lilla Tilde besökte Lager 157 och shoppade lite.
Vi åkte hem på söndagen och direkt till S-näs för att fira I som fyllt 3. Efter det hem för att få besök av Melker och hans föräldrar, var väl typ 2 år sen vi sågs sist så det var kul.
På måndagen fick Hugo feber igen och natten till tisdagen var det Leo´s tur. Sen har det varit upp o ner med febern men just nu är de feberfria.
I tisdags var vi upp till mitt jobb och J flyttade servern och deras datorer eftersom de stänger nu. Vi hade en lite gnällig Hugo med oss medans mamma hade en febrig Leo här hemma. Ville inte att hon skulle behöva passa två febriga o gnälliga barn.
Onsdagen bjöd på div ärenden som man aldrig fått gjorda och det var skönt.
I dag jobbar J igen och barnen som är lättantändliga kollar på Dora då de inte retar varandra.

Återkommer med mer detaljer och bilder fr campingen och nyår. Ville bara säga hej så här flera dagar in på nya året.

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej och tack för senast! Det var skoj att träffas. Förhoppningsvis dröjer det inte två år till nästa gång hihi Ta hand om er! Kram, Jennie

2009-01-08 @ 12:13:15
URL: http://melkersmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0