Snart slut på friden

Inom ett halvt dygn är alla på plats igen och lugnet återgår till stim och stoj, samtal, kramar, skitsnack och annat skoj. En flytt ska hinnas med de närmaste dagarna, vi ska nämligen få de bästa grannarna i världen, min syster och hennes sambo, perfekt med barnvakt nära!! Och lite systersnack...
På måndag drar travskolan igång igen, ska bli superduperkul! många har hört reklam om ungdomstrav på radion och hört av sig. Men än finns platser kvar på knatteridningen, knattekursen och järnkursen så om ni känner någon från 4 år och uppåt som vill pyssla och köra hästar, hör av er! Finns även vuxenkurser.

Barnen är i parken zoo med farmor och farfar och jag har varit i stallet och just nu jobbar jag lite. Ska börja lägga köttet i marinad så vi kan grilla denna fina dag.

Ha en trevlig helg!!


Hösten i antågande

Nu mina kära vänner är hösten strax här, känns både bra och tråkigt. Kommer att sakna solen och värmen mest.

Denna vecka sover jag i stan (personlig ass) och det är svårt att somna, folk skriker, hundar skäller, folk kommer hem från krogen eller går till krogen, det smälls i dörrar och bilarna tutar på gatan utanför, tur det bara gäller 8 nätter varav 5 är avklarade! Kan inte minnas att det var ett sånt liv när jag arbetade där i början på 2000 talet.

Har även ansvaret för 30 hästar (om jag räknat rätt), fast de ska bara ha vatten och två av dem är inne. Mitt vanliga jobb på travet har oxå fått lite besök av mig samt är jag post och blomskötare.

Nästa vecka drar travskolan igång igen och det ska bli superkul, vi har utökat med 3 kurser och fortfarande finns platser kvar.

Nähe, snart ska killarna hämtas, en liten totto ska in, möte med bygderådet och sen nattpasset.
I morgon drar Johan till götet, hemma tisdag, inte så kul men vad gör man?!

Kram

Lite bilder


Kartläsaren och guiden på kolmården


Regnigt kolmården
Badsugna trots regn och blåstHärligt väder!


Bara de starkaste överlever..


På Upptech i Jönköping, väl värt ett besök


Leo åker bil


Hugo också förstås


pappa o Leo på en restaurang i hamnen Gränna


Mamma o Hugo, det krävdes bara 6 kort för att få mig att titta...


Och ja vi hade lite fint väder på HC


Ebba jag älskar dig..

Semestern är över för denna gång

Men vad gör väll det när man har ett roligt jobb att komma tillbaks till. Om exakt 2 veckor drar höstterminen igång på travskolan och kommer att fyllas med både gamla och nya elever!

Vår semester var mysig och full av familjemys. Både kolmården, Gränna, High Chaparral, Ullared, Lysekil och Örebro fick besök av oss.
Leo han gillade alla djuren på Kolmården och showen på HC, Hugo gillade att leka med kusinerna på västkusten och fiska crabbor, mamma älskade ullared och pappan, ja han följde snällt med på allt eftersom han måste köra det enorma ekipaget.

Nu ser vi fram emot vår Thailandsresa!

RSS 2.0