Vattkoppornas inträde

I torsdags ringde de fr dagis och ville bara  meddela att vår son hade fått vattkoppor. och då hade Hugo bara några prickar. Men när han vaknade i fredags var han prickig hela han och i dag finns det inte ett prickfritt ställe på hela kroppen. Och i dag har han dessutom 39 graders feber.
Så det blir en lugn lördag vilket passar mig perfekt då jag varit jättestel de senaste två dagarna.
Min käre man är ute och skottar av altantaket och garagetaket, igen.
I går fick båda barnen vara hemma och följa med mig till jobbet några timmar. I början gick det bra men efter ett tag blev Leo dålig och hans näsa och ögon började rinna och klia. Är så tråkigt att de är allergiska emot hästar då de verkligen tycker det är roligt att vara i stallet.
Men men så är livet och det är bara att göra det bästa av det.

Kram så länge

Ensam i kylan

Här sitter jag ensam i vår soffa och ute är det verkligen svinkallt. -32 grader visade mamma och pappas temp i morse. Burr.
Undrar hur mina killar har det i husvagnen som fn befinner sig i Ånnaboda. Jag hoppas värmen funkar bra för dem.
Själv har jag i tag hunnit ta blodprov, arbetat, tvättat 3 maskiner, plockat undan alla leksaker och till sist tagit en svängom med damsugaren och just nu sitter jag i soffan med en gosig filt, surfar runt lite och har OS på i bakgrunden.
MEN självklart saknar jag buskillarna och att sova ensam i huset är inte min favorithobby men det går bra.
Och nu när huset är nystädat kan de gärna komma hem och stöka till. Tur att de är hemma i morgon när jag kommer hem fr jobbet.


Snart helg igen

Dagarna verkligen springer förbi men vi går mot våren, det hör jag när jag går ut med hästarna till hagen för då kvittrar fåglarna så fint, nu längtar jag efter våren!!

I helgen fyller barnens ena kusin 2 år och J ska åka och campa med kidsen medans jag är hemma och jobbar. Det är sportlovsaktiviteter här på travskolan som gäller nästa vecka.

Nu ska jag byta om och bege mig hemåt och hämta killarna på dagis och sen ska vi busa och ikväll ska jag läsa en tidining eller två, har nämligen två inredningstidningar som väntar på mig...

Kram

RIXallsvenskans kickoff

Sitter på jobbet och ska strax iväg på Rixallsvenskans kickoff, vi ska göra reklam för travskolan.
Rixallsvenskan har egna travskolekurser som vi hoppas vi får flera anmälningar till.

Ha en trevlig kväll!!

Vill ha till killarna


Dessa finns på LINDEX och är hur snygga som helst, ska givetvis köpa dessa åt killarna att ha i vår!

Solo med kidsen

Johan har rymmt sin kos igen - denna gång till de värmländska skogarna och svenska rallyt med ett gäng "skolkompisar".
Men det går ingen nöd på oss här hemma, vi har i dag hämtat ut nya husvagnströjor fr Me & I
sen har min kära mamma varit här och vi skulle försöka oss på att fylla i en statistik som ska lämnas in på måndag, men det var inte så lätt me två trötta barn här hemma. Nåja, vi får väl fortsätta en annan dag.

I morgon är det fredag igen, veckorna verkligen flyger iväg nu när jag jobbar, arbetar ju 6 dagar/v så jag har fullt upp. I morgon kväll ska jag och killarna gå med övriga släkten + en massa vänner på Tacobuffe på travet, skönt att slippa laga mat och trevligt med sällskap.

Sen blir det en slapparlördag innan jag åter har kurser på söndag igen. Ska justera mina arbetstider eftersom det blev två knattekurser på söndagar, vilket innebär att jag kan sluta tidigare på fredagar med start nästa vecka.

Nu ska jag strax inta sängen där nere, där mina sötnosar redan ligger, är så himla trött nuförtiden...

Kram & Godnatt

Fullt upp

Jag har fullt upp på jobbet och kommer hem sent på måndagarna, runt 21.30 samt att jag jobbar på söndagar så jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera här. Och så är jag så himla trött, är absolut inte van att gå upp 6.30!
Men jag trivs och det är kul, får ju styra lite som jag vill här...

I kväll blir det middag med personalen här på Akropolis, kul.

Nu ska jag jobba vidare..

Kram

En snabbis fr jobbet

Johan & jag hade en mysig midag i tisdags men både var så trötta att vi gäspade i kapp. När vi kom hem kl 20 hade mamma & pappa lyckats söva båda barnen, bra gjort!

Annars rullar det på här på jobbet, kurserna är nästan fulla och jag märker upp och planerar hur allt ska vara. Utanför mitt fönster går hästarna i hagen och har tråkigt, ska börja körda dem någon dag i veckan så de får upp sin kondis.
I morse när jag kom så gnäggade de så glatt och så skulle jag börja släppa ut Pysen som stod och ville ut, men då jag öppnade boxdörren gick han till krubban för att visa mig att där fanns det minsann mat och så började han äta. Stackars häst, han kanske inte har förstått att kraftfodret kommer automatiskt eller så trodde han inte att jag visste om det. Roligt såg det ut iallafall.

Snart slut på lunchen och då ska jag skriva ut och kopiera lite papper.

Kram på er

10 år av kärlek

I dag firar jag & min man 10 år!
Vi blev tillsammans för 10 år sedan och förlovade oss för 8 år sedan.

Och i dag kom detta till jobbet:


Man tager vad man haver i vasväg och så är det kartonger och papper överallt på mitt kontor, känns kul att skriva kontor....

I kväll ska vi ut och äta på hemlig restaurang, jag tror det blir jättegott.

Kram på er alla!

RSS 2.0