Ban Phe Thailand

Här ska vi spendera lata och sköna dagar om cirka 9 mån.....

Visst ser det härligt ut!

Är ni intresserade av att hyra samma hus så kontakta mig, det finns dessutom fler hus att hyra i samma by.
Safir Village heter byn och bedrivs av svenskar.
Vi har dock hyrt vårt hus av en privatperson via blocket.

Seg

Har suttit i sängen sen 9.45 och surfat, svarat på mail, både privata och jobbrelaterade. Men mest av allt har jag njutit av lugnet och stillheten...och snytit mig en massa gånger. Är täppt men det verkar inte bli nåt mer än att jag känner mig allmänt seg.
Måste strax klä på mig och åka till jobbet och ta i tu med hästarna och kvällens kurser. Med tanke på att jag endast är ledig lördagar så ska det bli skönt och kul att åka med familjen till Säfsen en vecka. En sista avskedstur med husvagnen, snyft.
Men ett bättre liv väntar säkert både den och oss....

Kram


Fullt upp

Hinner bara äta, jobba och knappt sova känns det som just nu. Fast det är ju inte riktigt sant för man hiner det man vill egentligen, man får kanske bara omprioritera lite och inte slå ner arslet i en skön soffa när barnen somnat...
Men i kväll är det restaurangbesök på agendan med ett gäng söta tjejer, kul! Och i går var det restaurangbesök med mina föräldrar och syskon m familjer, högljutt och glatt...

Nu ska jag ut o fortsätta jobba, har tagit en sen frukost i dag.

Kramis

Besök hos frisören

Förra veckan var Hugo på besök hos "morfars" frisör och blev då så här snygg:
Och så den traditionella före bilden:

Både prickig o skitig kring munnen


I dag ska Leo klippas och därefter har jag lovat en sväng i en leksaksaffär och tillsist mataffär för lite fredagsmys...

Vab

I dag är det min tur att vara hemma med en prickig Leo. Leo är pigg och har (än så länge) bara cirka 1/3-del av de prickar Hugo har. Han kliar sig dock mer och klagar över värk i kroppen och huvudet. Detta såklart nattetid....

Själv har jag gjort en massa nytta i dag, och ska jobba lite strax, ska bara kolla klart på Diego med Leo.


Objuden passagerare

I går när jag var på väg hem fr ICA Maxi så stannade jag vid rödljuset mellan årbyrondellen och Lidl och helt plötsligt ser jag en kille komma gående och han sliter upp min förardörr, tar mig i armen och säger åt mig att jag ska kliva ur bilen varpå jag svarar att det ska jag inte, lyckas knuffa iväg honom, få igen dörren och låste alla dörrar. Han går då mot bilen framför så jag tutar men det blir grönt och han hinner inte fram.

Killen var i 16-17 års ålder och antingen väldigt hög eller berusad. Elller både och...

Behöver jag säga att mitt hjärta slog dubbla slag och det var en väldigt obehaglig situation och tur i oturen att han valde förardörren och inte någon annan dörr, för annars hade det nog blivit svårt att få ur honom ur bilen.
Jag sneglade i backspegeln och fick ögonkontakt med föraren bakom så jag hade säkert fått hjälp och jag hade nog en tre bilen framför och säkert en 4 bakom så varför valde han min bil??

Ja det slutade bra men dörrarna fick vara låsta tills jag anlände mina trygga kvarter.

Leo´s tur

Jaha då var det Leo´s tur att få vattkoppor! Skönt att få det överstökat. Ska bara fylla på lagret av Tavegyl...

Nya mössor!

Jag utnyttjade mitt presentkort och har nu klickat hem nya vårmössor till killarna. De fick välja själva...

Hugo valde:

Den röda vill Hugo ha och Leo valde:


Båda fr Busmonster så passa på att blogga om deras mössor och få presentkort på 100 kr!!

Kanske inte mössorna jag skulle valt men dessa är oxå fina. Fanns mkt annat bra oxå, väskor med namn, sjalar m namn och stjärnor. Väl värt ett besök!!

Bröllopsresan bokad!

Vi kom ju aldrig iväg på någon bröllopsresa pga att J inte fick ledigt fr jobbet men nu är den bokad och det känns skönt trots att det är lååååångt dit. Vi har bokat flygbiljetter med Thai i början av jan 2011 och 4 veckor framåt. Ska bli så härligt!
Det roliga är att mamma, pappa, Elin & Jimmy åker med oss i två veckor. Fam CC åker dagen före oss och en annan bekant åker dagen innan det. Det blir en ända stor taikonträff, en rolig sådan naturligtvis. Om alla träffas förstås.
Vi(vår släkt) har prel bokat ett hus de första två veckorna, sen drar vår familj vidare troligtvis till Koh Chang, men vi har j X antal månader på oss att bestämma vart vi tar vägen.


Bilden är från Khao Lak dec -07.


Annars så har vi även bokat en vecka i Säfsen med husvagnen vid påsk, ska bli kul att komma iväg snart igen. Det drar i campartarmen...
Längtar verkligen tills våren och särskilt april då vår nya vagn kommer, den kommer att underlätta livet för mig och oss alla!

Tävla med Kid-Mix

”Jag tävlar om ett presentkort på 200 kr + ett hemligt paket från KidMix hos Carolina – var med och tävla du också!”

Så alla vänner, tävla på!


BUSMONSTER!


Blogga om BusMonster och få presentkort!” samt bilden ovan. Lägg även till BusMonster i din länklista. Skicka sedan ett mail till busmonster.info@gmail.com. Hur enkelt som helst!

Mössorna på busmonster är skitsnygga, ett paradis för dig som gillar coola mönster och färg. Tror bestämt killarna ska få varsin fin vårmössa.


Pricken

Som sagt är Hugo mkt piggare i dag men man får fortfarande inte röra honom eller försöka ta av eller på nya kläder men jag lyckades ta några halvdana kort på pricken..


Detta togs i början av prickarnas inträde


Ryggen i dag, e börjar torka ut nuMagen i dag


Aldrig trodde jag det skulle vara så här jobbigt med vattkoppor, feber, lös i magen och att man absolut inte får röra barnet, Hugo är nu mkt bättre och jag är tacksam att inte Leo fick det precis samtidigt.
Klådan har varit under en kort tid och vi ger ju Tavegyl varje dag annars oxå så det har nog lindrat en massa.
Men nu är det fritt fram för Leo´s prickar att komma...

Hugo var nästan blöjfri men n har vi varit tvungna att ha blöja på honom under hela denna tid men så är det ibland.

Blivande fotograf

Hugo har roat sig med min kamera i dag.

+ ett 20 tal fler bilder på ungefär samma motiv.

I dag är han uppe och leker och äter lite men han har troligtvis fått nån släng av magsjuka oxå så allt kommer ut på nån sekund. Inte så kul när rumpan är full av prickar...

Trött på mig själv

Är så trött på mig själv, hade förra veckan hittat billiga flygbiljetter till thailand och nu när vi äntligen bestämt oss vilket datum vi ska åka så har de höjts med 3000 kr. Eftersom vi är många som ska åka så är det många viljor men då blev det så här. Varför ska jag alltid vara så velig? Skärpning!
Men nu har jag hittat direktflyg för 7 lappar, ska jag boka eller inte? Det andra var med mellanlandning.
Åhh varför?

Kram fr sjukstugan

RSS 2.0