Pricken

Söta Hugo har fått ett nytt namn- pricken! Som ett resultat av Borrelian har han en massa prickar på magen och numera även på armarna och ena benet. Hoppas antibiotikan hjälper så att han slipper dessa snart.
Han är fortfarande lite hängig av och till och till råga på allt håller han på att bli förkyld oxå.

Annars har Leo varit på 4-års kontr och så har vi passat Max en knapp timme då hans mamma var på inskolningssamtal här över gatan. Efter det var vi någon timme i lekparken och lekte- Hugo cyklade på 3-hjulingen och Leo "skatade" som han säger dvs han sparkar lite så skateboarden åker iväg.

Sen har vi fullt upp denna vecka, jag ska jobba tis och ons på travskolan. På torsdag åker J till tyskland för att handla dryckerna till bröllopet och på fredag åker jag på kurs och kommer hem på söndag. Jag känner inte alls för kursen men det är bara att bita ihop och åka.
J´s föräldrar kommer och passar barnen på fredagkväll tills J är hemma igen. Kanske stannar de hela helgen så J kan få tid för lite bröllopspyssel.
För vi har en låååång lista på vad som ska fixas...



Kommentarer
Postat av: Cathrine Iraeus

Hoppas Hugo tillfrisknar snart! Moa har också prickar!! Blev förkyld i fredags. Nu bättre men började klia sig idag och har små prickar på ryggen, i ansiktet, knävecken, handen. Och kliar sig mest i hårbotten! Verkar vara "prickiga" - hösten som startar nu.. !!

MVH: Cathrine

2009-09-01 @ 22:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0