Ovälkommet husdjur..

I morse när jag kom upp i köket så hörde jag hur det prasslade under diskbänken, men feg som jag är vågar jag inte öppna dörren utan jag började slå med sopborsten på dörren för att den skulle försvinna. Och först då kunde jag kika in i skåpet och se att den kalasat rejält där inne.. Men jag lämnade den åt sitt öde tills J kom hem.
Då när han öppnade skåpet satt den lilla rackaren precis innanför. J laddade fällan men musen var snabb att sno osten så nu hoppas jag på bättre lycka tills i morogn bitti.
Fast jag tänker inte ta bort den, fy alltså, möss är det vidirigaste jag vet, de är bara så äckliga.

Fast L & H springer dit hela tiden och skriker att de ska fånga råttan, L ska fånga den med sina superkrafter han har...

Annars så gick det faktiskt jättebra att lägga barnen i fredagskväll, efter BB så stängde jag av och sa att nu ska vi sova i mammas säng allihopa och efter lite protester gick det förvånandsvärt bra, efter 10-15 min sov de båda. Och jag tror de endast vaknade en gång var så vi var riktigt utvilade på lördagen.

Lördagen städade o tvättade vi lite innan vi åt lunch och sedan begav oss till C, A & A. Även P, S & T följde med. H & S somnade i bilen och sedan var det full rulle. Vi fick god mellis som C hade gjort själv, tack så mkt!

Sen på kvällen gick jag och barnen till P , S & T och åt gemensam middag eftersom våra respektive inte var hemma. Tyvärr var barnen inte så sams så jag gick hem efter maten för att sedan hämta hem papporna fr tåget.

Sen var det äntligen dags för E´s kalas, som L väntat och längtat efter henne, min tjej! Det var jättekul att träffa alla, tyvärr går det för långt mellan gångerna bara, men om 2 veckor är det dags för nästa kalas. Men då är inte E med familj hemma, då är de på underbara stränder men jag hoppas de tänker lite på oss andra iaf.

Det är lite komiskt att av oss "4 i kompisgänget" ska alla åka på en långresa inom detta år utom vi! Och tyvärr ser det inte ut som att vi kan hälsa på några heller då det strular med J`s gamla och nya jobb. Men nästa år ska vi komma iväg och då får de hälsa på oss istället!!

Nu ska jag gå och gosa lite med J.

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0