Trevliga doktorer..

L har varit hos doktorn i tisdags och den doktorn kan inte ta barn, hon är duktig på sin sak men att prata med barn går mindre bra. Hon säger inte ett ord till barnet förrens hon ska göra en undersökning och då förväntar hon sig att barnen ska göra exakt som hon säger, trist för det blir en sån tråkig stämning  då.
Tur att sköterskorna är roligare.
Iallafall så visade det sig att Leo troligtvis har förkylningsastma och ska inhalerna morgon och kväll. Han har ju hostat kvällar, nätter och mornar i cirka 4 v nu.
Sen har vi klådan o eksemet kvar så det blir att fortsätta med Aerios på morgonen och Tavegyl på kvällen.
Dessutom tog vi glutenprover för att se om det kan vara en orsak till hans hårda mage. Under tiden vi väntar på proverna ska vi börja med Sempers Magdroppar och Proviva.
L var jätteduktig på att ta blodprov, de stack i fingret och klämde sen ut droppe för droppe och fyllde sina rör. 4 små rör skulle fyllas så det tog säkert 10 min.

Men en sak som var positiv var att hans äggallergi minskat och vi nu ska prova baka en sockerkaka med ett ägg i och ge honom en smula första dagen, 2 andra, 4 tredje osv till vi är uppe i en bit sockerkaka för att se hur mycket han tål.

L var jätteduktig denna dag så han fick ett bamseklistermärke av sköterskorna och sen skämmde hans mamma bort honom med en leksak från affären, han valde Chick Hicks från Cars filmen.

Under tiden var H själv på dagis och det gick jättebra. Dagislämningarna har nu blivit jättelätta. Skönt!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Jennie

Stackars liten! Verkar vara otursdrabbad vad det gäller sjukdomar/allergier. Han verkar dock väldigt tapper - tuff kille! Du får ge honom en extra kram från oss i Karlstad ikväll. Kram, Jennie

2008-11-06 @ 20:15:57
URL: http://melkersmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0