Dödstrött...

Är helt slut känns det som efter allt för många kvällar och dagar själv med barnen (får man säga så??.) J har varit borta mycket och igår kväll kom han med 23.30, första dagen på nya jobbet, det bådar inte gott för framtiden, han bytte ju jobb för att vara hemma mer med oss! Men i dag kom han hem innan 16 så jag ska inte klaga.
Bara det att barnen varit sjuka denna vecka och lite mer gnälliga etc och i gåt somnade de inte förrens 21.30 och då framför tv:n i källaren tittandes på pippi. Tur att vi har sängar lite varstans för vi sov hela familjen där nere i natt för inte orkade jag bära upp barnen när de väl somnat - väck inte den björn som sover....

Och i dag var de lite extra trötta så H sov nästan 2 timmar i sängen därnere, han har nog inte somnat inne sen han var nyfödd.

L har fått en ny hobby och det är att hoppa från soffan och sängen ner på golvet, en bedrift mångabarn klarar men L har aldrig varit den "aktiva" typen så det är jätteroligt att se när han hoppar och har sig. H däremot gör en massa kullerbyttor och slänger sig hej vild hur som helst, han tror att vi alltid finns där för att ta emot honom vilket inte är fallet så i dag har man åkt med huvudet före ner i golvet från soffan några gånger och i går hoppade han från mammas barstol och rakt ner.. Knäppis ..

Nu ska jag borsta tänderna och sova och klockan är bara lite över nio...
I morgon ska vi på shoppingrunda och köpa lite färg och en toastol etc så vi kan fixa gästtoan som varit trasig länge länge..

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Sonia

Aaah visste inte att du hade en blogg!!! NÅ hålla sådant hemligt!!!

2008-10-05 @ 21:23:01
Postat av: Pernilla

Åh! Hit kommer jag fler gånger. Kram på dig!

2008-10-07 @ 11:15:21
URL: http://www.ladyofpassion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0