Tack för en trevlig kväll!

Vill härmed tacka alla för en supertrevlig kväll i lördags!

Kram på er

Ser fram emot kvällen

I em/kväll kommer våra goda vänner som hjälpte till med filming och foto vid vårt bröllop på middag.
Först är det bastu och sen 3-rätters middag och en massa gott att dricka. Det kommer att bli superkul att ses och framförallt kunna prata med varandra i lugn och ro.
Tro inte vi inte saknar barnen, för det gör vi men just våra barn har det roligare med farmor och farfar än med oss just i kväll.
Så nu ska jag plocka undan det värsta, försöka sy klart min gardin och förbereda dukning och lite mat tills i kväll.

Ha en trevlig helg alla!

Spruta

I går fick barnen sina sprutor och jag måste berömma Barn avd för de var så otroligt snbba och smidiga.
Vi var där 10 min innan utsatt tid och fick direkt komma in till sköterskan som gjorde pricktestet. Barnen fick då en tid på armen och efter 15 min var det dax för avläsning av resultatet i rummet brevid och efter godkännande fick man sprutan i nästa rum.
Så inom en halvtimme var både barnen avklarade och vi fick vänta först i närheten i 20 min och därefter resterande 40 min i lekrummet.
Så på 1,5 timme var vi klara och på väg till bilen. Det kallar jag smidigt och inte var det särskilt många barn som skrek eller var ledsna trots att det var 40 barn som skulle prictestas och ev vaccineras ungefär samtidigt.
Så en stor eloge till personalen på barn som också tog sig tid att prata med oss och barnen!

och inte har något av barnen fått reaktion av sprutan heller, så skönt, jag som var inställd på feber och gråt.


Tävling



"Jag tävlar om ett set personliga julkort m tillbehör på barnshoppingbloggen, i samarbete med Petrified in pink! Tävla här du med!"


Grattis Lotta!

Underbara, söta, snälla, fantastiska Lotta fyller år i dag!
Många kramar från oss alla


Allt och inget

Jag har mått lite dåligt i några dagar, svullen i händerna, ont i ryggen, ena axeln och fötterna. har då tagit mer medicin som jag dock blir illamående av och måste då ta en annan medicin för att slippa illamåendet...
Det hela går runt men i dag är smärtan nästan borta och kvar finns lite pytte illamående.
Men då börjar nästa roliga grej, barnen ska i dag pricktestas för att se om de tål vaccinet och isåfall få sprutan på barn under övervakning i 1-2 tim. Och jag räknar kallt med att de blir sjuka av sprutan och ja ja tror de tål vaccinet och får sptutan. Vi ska vara där 15,30 så det känns som en lång kväll på sjukhuset.
Får väl locka med Mc Donalds efteråt eller nåt annat gott.

Annars rullar det på jobbmässigt, anmälningar till travskolan kommer sakta men säkert in och jag vet att jag kommer att fylla de 23 elever jag behöver för att uppnå målet pengamässigt. Det gäller att tänka positiva tankar.

Och till helgen blir det FEST eller middag för de otroligt snälla vännerna som ställde upp och hjälpte oss på bröllopet med fotografering och filmning. Barnfri middag så det ska bli trevligt att kunna sitta ner och prata i normal samtalston.

Hjärtboden



Dit tycker jag ni ska göra ett besök!

Hugo 3 år!

För tre år sen runt kl 19 kom vår Hugo till världen med en väldans fart, på knappa 40 min var han ute. Och jag minns att han skrek o skrek trots han bara hade huvudet ute. Det är minnen det.

I dag har släkten firat honom och i morgon är det kalas för kompisarna!


Bamse

Denna söta Bamsepyjamas har vi köpt åt Hugo i present och jag tror den kommer att användas flitigt dygnet runt!


Bilden kommer ifrån Lindex som för övrigt har jättefina kläder och särskilt då Bamsekläder.
Bamse är just nu en stor favorit för Hugo och vi får se hur länge det håller i sig.
Favoritfigurerna har växlat från Pippi, byggare bob, cars, dora, spiderman och just nu bamse.

"Super Bolt" är tillbaka

Hunden alias Super Bolt är återfunnen, han låg tillsammans med två nappar under soffan i källaren. Skönt för Hugo att återfå sin kära hund.


Hunden är borta!

Hugos älsklingshund är borta! Finns bara Leo´s här hemma och Hugo har nu lärt sig att det står Leo på den så det går inte att lura lilla killen.
Vi hade den senast i västerås i lördags men jag är nästan 100% säker på att den följde med in i bilen hem så det blir till att leta mer noggrant. Senare för nu ska jag fixa lite med travskolan. Anmälningarna börjar komma in och jag ska skriva ihop nåt tjusigt "välkomstbrev".

Ha en trevlig dag!

Passa på och anmäl era barn!

Här hade jag tänkt att ha en annons fr travskolan men det gick inte (Eller så är jag inte tillräckligt klyftig)
Men den kanske kommer så under tiden kan ni gå in på deras hemsida och glutta lite!

Receptklubben

Vi är några tjejer som gått ihop i en receptklubb. Det går ut på att man gör en matsedel för 5 dagar i ett rullande schema, vi är just nu 7 tjejer så var 7:e vecka är min vecka.
Ni kan gå in på receptklubben och läsa mer.
Smaklig måltid!

En sån här skulle jag vilja ha


Denna kommer ifrån personlig almenacka men det finns även fina på Tryckdig.
Återstå att se vilken som har bäst finesser för att passa mig för jag vill absout ha en sådan fin.
Och kanske kan man ge bort i julklapp till någon som alltid släpar med sin stoora svarta överallt...

Enorm huvudvärk

I dag har jag en sån enorm huvudvärk så det nästan svartnar för ögonen, helmysko. har legat på spikmattan och nu väntar en ny omgång värktabletter.

Nyklippta killar

jag har i dag varit till frissan med killarna. Därefter åt hela familjen lunch innan Hugo fick nya gummistövlar och ullstrumpor. Sen åkte jag med barnen till leo´s favoritaffär ICA Maxi och handlade lite mat.

Har även försökt att fota de nyklippta killarna med blandat resultat:





De är inne i någon lip och grimas period nu. Och Hugo´s lugg ska vara lite sne åt ena sidan, meningen var att han skulle få en skatarfrilla. För hans mamma o pappa ville inte göra sig av med det långa håret....

Ullared

Tänkte visa lite bilder fr Ullared.

Bloggtid + upplärning i Facebook av C & dunken på bordet


Tv´n var höögt på garderoben, nackspärrs varning

mkt påsar o saker överallt


Min & C´s säng/soffa

Tack tjejer för en mysig weekend!

Dagarna som går..

Ja ni, dagarna bara skenar iväg. Tänkte visa lite bilder från nu och då jag haft i kameran ett tag.


Lite kladd med fingerfärg när de var sjuka sist (tror jag)






kakbak





kickbike promenad





Visst är de söta våra pojkar?!

Mässa

I dag har killarna varit med mig på mässa i munktell hela dagen. De har roat sig med att rita, lekt med smådjur, gått på godisjakt och åter ritat och ritat. Superduktiga!
Efter det var vi hemma en sväng och de hjälpte mig att fixa tacos innan vi skjussade moster & Jimmy till stan, de skulle ut och svira.
Därefter blev det en glass på Mc Donalds för hela familjen i väntan på att vi skulle köra hem Mulle (häst) från munktell.
Stefan (marknadsansv) på Sundbyholm skulle vara konfrancier på middagen där i kväll och fick för sig att han skulle rida in på Mulle så mamma fick leda in honom bland 500 personer på löparbanan i munktell. Snacka om storstilad entré. Stefan var dessutom iklädd ett par skinnridbyxor, väst och cowboyhatt.
och därefter fick vi hela familjen köra hem den stackars hästen.
Och i morgon väntar V75 för min del och för övriga familjen väntar camping i Malmköping med grannarna. Jag beräknar anlända lagom till 3-rätters middagen....

Kram & Godnatt
jag ska sova medans J snällt får vänta på att E & J ska hem i natt, J får hämta dem i utbyte av barnvaktstjänster...


Supertrött

Jag är supertrött jämt nu för tiden, spelar ingen roll om jag precis klivit upp ur den varma härliga sängen eller om det är mitt på dagen eller sena kvällen. Väldigt trist att alltid vara trött och därmed på ett ganska grinigt och dåligt humör.

Men i morgon måste jag vara vaken och alert några timmar då det vankas Mässa på Munktell i sambans med Breeders Crown finalerna på Sundbyholm på lördag.
Det är en mässa med hästauktion, seminarier och föreläsare och så ska vi göra reklam för travskolan. Ska bli kul förutom att jag måste ha vildbasarna med mig dit men mina föräldrar och Elin lär vara där så de kan roa busungarna emellanåt.

Men just nu sitter jag o väntar på min man som är ute och äter med några kunder, han måste nämligen hjälpa mig att fixa in lite bilder i en folder som min käre gamle vän P har fixat. TACK!

Grattis Hugo på namnsdagen!

Lilla stora killen har namnsdag i dag, Grattis!

Några tusen fattigare

Jaha då var årets andra Ullaredsresa avklarad och man är återigen lite fattigare än vanligtvis. Inte för att jag är så rik i vanliga fall men ändå..
Men jag känner mig nöjd med resan, har köpt nästan alla julklapparna, alla presenterna till de kalas barnen ska gå på samt fin fina fleecefodrade galonkläder till killarna och en hel del annat förstås.
trevligt hade vi oxå, 4 tjejer och en dunk vin, kan det bli bättre??
Så tack alla för en mysig helg!
Och du C, jag skulle ha köpt den andra jackan oxå....


RSS 2.0