Nytt utseende på bloggen

Vill ha nåt ny layout på bloggen men kan inte sådant och då får man nöja sig med standardmallar så länge.
Nån som är duktig och kan fixa nåt snyggt till bloggen?

Trött och på dåligt humör

Kan man ju vara ibland och allt känns trist och man har ingen lust med någonting. I dag är en sån dag. Sov dåligt i natt och känner mig inte helt 100, lite bubblig i magen, fryser och är trött.
På fm var hela familjen ute och beskar träden men jag frös trots det fina vädret så vi gick in för lunch. Sen följde Hugo med J ut för att fortsätta medans jag och Leo myser med tänd brasa och Krambjörnarna.
Ska vila så känns det säkert bättre sen.
J låg ju mestadels av dagen i går med feber och magproblem så det är ju nåt som går i familjen.

Kram

Sjuk sambo

Ojj ojj det är så väldigt synd om J som har lite problem med magen, han kan kanppt stå upp rakt utan går dubbelvikt och måste sova sova sova...
Ännu värre än att ha sjuka barn...
Barnen däremot är som vanligt, dock är Hugo lite mer lättretlig men inga större problem. Vi ska strax ta occ ut i det härliga vädret en stund.
Hej så länge

Ny bilstol till Leo

De har rea på Britax Adventure på Babyproffsen, den kostar i dag 695:- och i helgen 795:- så jag skickade dit Johan för det är ju snart dags för Leo som blir 4 år i maj att åka framåtvänd.


Bilden lånad från britax.

Och skulle stolen inte passa eller vara bra får mamma överta den som extra stol i deras bil. Fiffigt va!

Skriv på mot våldet!

På Eskilstuna kurirens hemsida finns en lista mot våldet, skriv på ni också!
http://www.ekuriren.se/

Mysko sjuka

Hugo spydde bara i går och sedan 18 tiden har han varit fri. Han vaknade pigg o kry och härjar runt som vanligt i dag. Leo däremot ser väldigt blek ut och hostar en massa men inget annat.
Skönt ifall det redan är över.

Nu ska jag strax laga lunch åt killarna som leker samtidigt som de slänger ett öga på tv´n då och då.

Kram Kram

H&M Home

I dag kom första katalogen från H&M home, inget speciellt tycker jag, dock fanns det fina kuddfodral som dessutom var billiga!
Fast är man som jag fattig får man bara sukta efter sådant..



Bild fr h&m

Nä nu säger jag godnatt då jag fruktar en mysig natt med en lätt spydoft...

Magsjuka

Ca 20 min innan jag skulle hämta barnen ringde det fr dagis. Hugo hade spytt. Kul kul. Dock lite förväntat då min syster spytt i natt och morse men henne har inte barnen träffat, dock träffande jag henne i måndags.
Sen nu här hemma har han spytt 4 gånger och nu sitter han och försöker dricka lite vatten.

ja så är läget här hemma just nu. Ringde J som är på väg hem för undsättning. Hugo vill bara sitta i knät och sen kommer det upp så man får byta kläder och skura. Men han börjar gnälla precis innan så man blir lite förvarnad.

Kram kram

Artikel H & C

Jag har ju som bekant skrivit en artikel för tidningen Husvagn och Camping som ska publiceras i maj. Skickade iväg artikeln i måndags och fick till svar att de var ute och provade husbilar och återkommer på fredag.
Nu i går låg jag och grubblade vilket jag alltid gör när jag ska sova. Jag kom på att artikeln inte var så bra utan började få fram eh helt ny artikel i huvudet. Så nu har jag suttit och försökt knåpa ihop en ny artikel.
Vad dum man är egentligen, oftast är det första man skriver jättebra men så är man så osäker på sig själv och tror att allt annat är bättre.
varför inte låta dem läsa den första och SEN om de har synpunkter skriva en ny?

Nå jag, jag fick bara ihop 3200 tecken i dag så jag gav upp och inser att de får läsa min andra först och sen gör jag en ny. Har ju en massa annat jag skulle gjort i dag istället. Men men då kan jag ju inse att jag inte är sysslolös i morgon heller... (och inte nästa vecka heller..)

Kram kram

Brand på Statt

Usch, blir så ledsen när jag läser och ser på bilder ifrån Statt. Det är andra attentatet på någon månad som Stadshotellet utsetts för. Först var det vattenläckage och nu en brand!


Bilden lånad fr kuriren

Usch och fy! Vem vill riskera livet på en massa människor?
vad är det för samhälle vi lever i??

Vibträning & prover

I dag har jag tagit nya prover inför det kommande droppet med Remicade på fredag. Efter det var jag o Nea och Vibtränade, armhävningsövningen är rätt jobbig.
I går dansade vi 2:a gången på Linedance och denna gång var det mkt jobbigare och jag blev dö svettig! Har 0 kondis.
Men i den här takten lär både musklerna bli större och kondisen bättre.

Annars ska jag ta tag i bokföringen i morgon så den blir klar och kan lämnas till revisorn, jag hatar verkligen bokföring men men det måste göras. Och på torsdag är det träning på vibben igen och efter det fortsatt bokföring. Usch o fy!

Nä nu ska jag strax äntra sängen och drömma om vart vi ska bege oss med husvagnen i sommar. Längtar!

Grattis Victoria

Måste ju bara gratta kronprinsessan Victoria och Daniel till deras förlovning. Victoria och jag har lite gemensamt, namnet och det faktum att vi är födda samma dag och år, inte illa va!


Bilden tagen ifrån blogg.se

Husvagnar




Citat från tidningen Husvagn & Camping

"Tillverkaren av Sveriges nya husvagn passar de flesta plånböcker och vi gissar att den faller både yngre och äldre campare i smaken...

Husvagn & Camping har fått lite förhandsinformation och kan avslöja att Ahlgrens klassiska bilar ska få en ny kompis - Husvagnar.

Husvagnarna kommer att ha olika fruktsmaker och är av samma "skum-typ" som bilarna.

Ahlgrens bilar tillverkas av Leaf Sverige AB. "


Desa borde passa vår familj perfekt!!


Grattis kusin Albin på din 1-års dag!


Albin och farbror J.

Det är rätt kul för bland barnen på den sidan är Leo född den 22:a, Hugo 21.a och Albin 20:e, dock inte samma månad men ändå. Lätt att komma ihåg.

Home again

Nu är vi hemma välbehållna! Det var riktigt mysigt i Särna/Idre med all snö. Och det var kallt -15 till -25, men det är inget man känner av på samma sätt så man kan ändå vara ute och leka några timmar i -15 grader.
Barnen åkte mest bob ner för en rätt lång backe alldeles själva och Leo åkt lite skoter. Hugo som annars är den våghalsiga ville inte åka skoter alls utan åkte bara 5 min när inte jag var med.

Men hela äventyret var lyckat och barnen fick umgås med sin moster, morfar, mormor, gammelfarmor och farfar + några andra väldigt mycket vilket jag tror var uppskattat från alla håll.

Både hemresan och ditresan gick bra trots att det tar cirka 6 tim enkel resa. På hemresan kräktes dock Leo en gång, tror han blev åksjuk men annars gick allt bra.

Här kommer lite bilder från våra dagar i Särna/Idre


Moster & Leo tävlar mot morfar & Hugo


Leo & Jimmy på skotern


Killarna kollar på tv i stugan


Nu roper killarna på mig, dags att återgå till lekandet. Jimmy tog jättefina bilder på killarna så jag ska be att få några av honom.

Kram kram

Utmanad

har blivit utmanad av Nuas där man ska ta sjätte bild ur den sjätta mappen i  "mina bilder". Eftersom J har nästan alla bilder på sin dator blir det svårt men jag ska ändå göra ett försök:


Leo 2006

jag väljer att utmana Nea´s Max och Camilla i Mitt Liv På landet

Kram


Särnaheden here we come

alldeles strax bär det av mot Särnaheden och Idre för några dagar.
Där ska det vara uppemot -30 men vi får väll se. Det blir några dagar fyllda med bus och lek i snön och förhoppningsvis några skoterturer och har vi tur får vi se några renar oxå.

I dag på alla hjärtansdag har barnen fått varsina carstofflor, pappa J fått en digital fotoram fast i miniformat , en nyckelring och jag har fått /ska köpa nya träningsbyxor. Sen fick jag fina tulpaner och jag hoppas de står sig några dagar tills jag kommer hem.

Så bye bye för jag har inget internet därborta och jag ska istället busa med barnen.

Kram kram

Jag överlevde..

Nä skämt o sido, droppet med nya medicinen var rena barnleken, vet inte varför jag var lite orolig för det. Kan hända att det var för att jag aldrig fått dropp förut och undrade vad jag skulle hitta på i 2,5 tim, men det löste sig galant.
De hade nämligen ingen plats för mig så jag fick sitta där med min droppställning i dagrummet och glo på tv och i tidningar samt se på när alla äldre fick sin mat.
När jag satt där kom den bistra sanningen i kapp mig, alla som var där var reumatiker och de allra flesta hade svåra rörelsehinder och jag har haft så svårt att inse att om jag själv inte tar mina mediciner kan jag hamna själv där en vacker dag. Usch och fy! Tur att jag är insatt på en bra medicin och har en kanonbra doktor.
Fick veta av sköterskan att det är 35-40 pers i södermanland som får denna behandling och varje behandling kostar 10 tusen! Tur jag slipper betala dessa pengar själv!
jag betalar 100 kr/gång om jag inte har frikort vilket jag fick i tisdags.

J var snäll och kom hem tidigare och jag vilade mig på em och på kvällen drog jag och grannen till Tuna Park och shoppade alla hjärtans presenter.

I morgon e.m/kväll bär det av mot idre och den riktiga kylan några dagar. Ska bli skoj att leka och åka lite skoter med barnen.

Ska återgå till tv´n och Let´s dance och sen mitt favvoprogram: Samatha.

Kram kram

Mkt har hänt

Sen sist. Jag och barne hade det mysigt hemma själva, på söndagen flyttade vi en massa ved från mina föräldrar. Alla hjälpte till


Tack snälla farmor och farfar för all hjälp!
Efter det var vi till min kusin David som fyllde 20 och fikade lite.

I måndags besteg vi berg! Eller en snöhög iaf..





Det var snälla grannen som tippat en stoor hög på vår tomt!

Sen i tisdags var jag hos min RA doktor, fick kortisonspruta i hö axel och det gör ont!! Har haft så ont i axeln i en vecka, det bultar o värker när jag ska sova.
Och sen ska jag få ny medicin i morgon, i droppform vilket ska ta 2,5 tim. Själva besöket tar 5 tim och jag är lite smånervös men det ska nog fixa sig. Men vad ska man göra i 2,5 tim när man ska vara still?? Läsa, lyssna på musik, sova??? Sen kommer jag få dropp om 2 v, 4v och sen var 8:e vecka.
Men som sköterskan sa: Du kommer att kunna slå klackarna i taket sedan...

Och jag glömde bort, i måndags kväll var det premiär för vår Linedancekurs och det var superkul och relativt lätt (en så länge), vi lärde oss 2 danser på 16 steg vardera. Kul kul!

Och så har jag börjat Vibträna oxå, här ska sättas fart på flås och fläsk..

Men nästa vecka blir ingen träning pga jag och barnen ska åka till idre några dagar med min mamma o pappa. Syrran och Jimmy kommer att vara där oxå. Kul kul.

Nä ni, dags för lunch innan busungarna ska hämtas på dagis.

Kram


fredag

Äntligen är det fredag. Ska bli skönt med lite helg men tyvärr är J borta på kick off med jobbet, de är på Bjursås skicenter eller vad det hette. Men jag får fin besök ikväll av fam CC så det kommer att bli livat.
Sen i morgon har jag för mig att jag skulle hjälpa till på ett jippolopp och på söndag får jag inte glömma bort att vi har fodringen av hästarna.
I natt och i morse snöade det här och jag hoppas det får ligga kvar en stund.

Barnen har sovit oroligt hela denna veckan så det där med sova hela natten var en engångsgrej tyvärr.
Och Leo har börjat hosta igen och är hes och nu hör jag att de slåss och gråter därinne.

Ska kolla läget. Kram kram

Bilder

Här kommer lite bilder. Först på barnens sängar och därefter min nya spegel i hallen och sist min fina kökssoffa.



Leo´s säng, han sover numera där uppe och har koja nere.



Hugo´s säng med en annorlunda sänghimmel och cars påslakarn så klart!



Vår nya spegel i hallen, sååå fin!



Nya kökssoffan, är jättefin dock ska vi förlänga "locket" man sitter på lite.



Nu ska jag hämta killarna på dagis.

Kram

Gudomliga elefanter

Via Melkersmammas blogg fick jag syn på dessa otroligt fina elefanterna. Leo bara älskar elefanter så jag hoppas jag vinner en i tävlingen här hos Solig


9 år tillsammans och 7 år förlovade

Ja du, tiden drar i väg och i dag firar vi 9 år tillsammans och 7 år som förlovade. Detta ska firas med middag på Papas Tapas ikväll.
Tack älskling för dessa år, jag är säker på att vi kommer att få många många år tillsammans. Tack även för två helt underbara söner. Vi älskar dig alla!



Såg nu att Hugo snor mat fr Johans tallrik, det gör han alltid.


Nej dags att ta itu med dagen.

Kram

Visst ja

I morgon firar jag och J 9 år och vi ska ut o äta, ska bli mysigt!! Mamma o pappa ska ha hand om småkillarna.
Undra om jag får några blommor?? Inte så troligt men vem vet, ibland kan J överraska.

Kram

Jippie!

I natt sov våra pojkar hela natten i sina sängar!! Första gången någonsin!! Jippi, hoppas hoppas det håller i sig en natt till för deras mamma är urtrött.
Deras pappa däremot är aldrig trött tydligen. Är det bara jag som behöver typ 10 timmars sömn?? Fast oftast får jag vara glad för 6-8 timmar, dock inte sammanhängande utan med cirka 2-3 uppvaknanden.
Att sömn ska vara så avgörande för hur dagen blir, mysko.

Jag ska iaf stupa i säng nu mednas min kära sambo är på väg hem fr att ha jobbat bort en hel söndag, trist trist.

Återkommer med bilder på soffan i morgon, den är fin men vi ska göra någon liten justering.

Kram

RSS 2.0